Petita gran victòria

Educació redueix de vuit a cinc el tancament de línies de batxillerat a Barcelona

Amb aquest titular ens despertàvem moltes de les que hem estat i estem amb peus de guerra en front el departament, i no em pogut evitar saltar d’alegria, després de tota la feina que hem fet, de la mobilització que va suposar la Marxa per l’Educació Pública i Popular del dia 28, de tota la pressió que hem fet al departament…, per fi, veiem fruits d’allò que varem sembrar.

Tota una feina, que va començar poques setmanes abans, després de l’anunci de la Generalitat del prematur tancament dels Batxillerats, de la ràbia i la indignació que ens va despertar a molts de nosaltres, de les trucades, dels mails, de tots els contactes que varem fer, de les reunions inacabables… etc.

Però no només van ser reunions, el dia 28 d’abril varem sortir al carrer, els estudiants ,tan d’instituts com d’universitats, que varem caminar des de la plaça de la vila de Santa Coloma de Gramanet, per tota Barcelona, fins arribar a plaça Universitat altaveu en mà, cridant als quatre vents la intenció del departament. I no només varem ser estudiants, els professors en aquell mateix moment estaven reunits a plaça San Jaume davant de la Generalitat exigint l’abolició de la reforma, i tot l’institut Miquel Taradell desfilava per els carrers del Raval anunciant als veïns la problemàtica. Una jornada que va confluir a les 15:00 a pl. Universitat on ens varem reunir tots plegats per cridat tots junts de manera unitària contra la política del departament.

I per fi, rebem una bona noticia, una bona noticia que arriba acompanyada de una bona dosis d’energia per seguir lluitant per aquest dret que es l’educació, per seguir lluitant perquè aquesta, un dia, pugui ser l’eina que farà que els nostres fills puguin construir una societat millor.

Joan Giner Miguelez

Assemblea d’enginyeries de la UAB

Trobada de Lluites per l’educació pública i popular.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s